Om os

Vox Populi er Klassiske Studiers fagblad og talerør på Aarhus Universitet. Vi henvender os både til studerende på Klassiske Studier, såvel som alle mulige andre, der måtte være optaget af den græsk-romerske antik. 

Ligesom bladet henvender sig til alle antikintereserede, skrives artiklerne også af enhver med tid og lyst; så hvis du har noget indhold, du tænker, ville være relevant for Vox Populi, så tøv endelig ikke med at kontakte os! Det kan være alt mellem gamle opgaver/afleveringer og et lækkert crossword om Julius Cæsar; nærmest alt har interesse!

Med Vox Populi vil vi klassikerstuderende gerne på underholdende og aktuel vis videreformidle alt det fascinerende ved antikken, og vi håber, at du vil læse med, hvad enten du er underviser, studerende, gymnasieelev eller bare elsker memes om Zeus! VŌX POPVLĪ er en videreførelse af det tidligere fagblad på Klassiske Studier, Agora, der skiftede navn til Agora i 1979, men faktisk inden da havde heddet Vox Populi siden sin start i 1972. Vi, den nye redaktion, har valgt at udgive bladet under dets gamle navn. Dette gør vi for at tilføje fornyelse til bladet og dets brand, samtidig med, at vi også viser respekt for den lange tradition, som andre redaktioner før os har været med til at holde i hævd.

Vi håber, at du vil læse med, uanset hvilken tilknytning til antikken og Klassiske Studier, du måtte have!

Rul til toppen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.