Vil du være med?

Ligesom bladet henvender sig til alle antikintereserede, skrives artiklerne også af enhver med tid og lyst; så hvis du har noget indhold, du tænker, ville være relevant for Vox Populi, så tøv endelig ikke med at kontakte os! Det kan være alt mellem gamle opgaver/afleveringer og et lækkert crossword om Julius Cæsar; nærmest alt har interesse! Uanset om du er gymnasieelev, underviser eller bare er generelt interesseret i antikken, hører vi meget gerne fra dig!

Du kan finde retningslinjerne for artikler til VOX POPULI her: Retningslinjer for artikler til VŌX POPULĪ

Er du studerende på Aarhus Universitet med tilknytning til Klassiske Studier, har du desuden mulighed for at blive en del af redaktionen på VOX POPULI eller blive en af vores faste skribenter; begge dele er du meget velkommen til! Det behøver ikke være krævende, og udover muligheden for at sætte dit eget, personlige præg på vores lækre fagblad, får du også mulighed for nye bekendtskaber på tværs af studiets forskellige årgange! What’s not to like?;)

Hvis du ønsker at være en del af det faste hold bag Vox Populi, kan du melde dig ind arbejdsgruppens Facebook gruppe her.

Vi kan enten kontaktes via:

  • Vores facebookside (@voxpopuliAU)
  • Vores mail: vox.populi.au.fagblad@gmail.com

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Rul til toppen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.